Veronicas Smink Guide


Jag har annonserat på MinMakeupArtist.se efter sminkning för transpersoner. Det finns ca 125 makeup artister i Stockholm listade på den sidan. Hittills har denna annons resulterat i ett mycket bra svar. Du kan själv söka på sidan för din bostadsort.

Christina kan sminka transpersoner "on location" i Stockholm dvs hon har ingen fast salong utan kan sminka dej på ditt hotellrum eller i din lägenhet eller på annan plats, som ni kommer överens om. Möjligheten finns också att bli sminkad av henne i en festklänningsbutik i Stockholm city.

Sminkningen tar i regel 60 minuter men kan ibland också ta upp till 90 minuter och det ger dej stora möjligheter att lära dej grunderna i sminkning och vilka färger, som passar bäst för ditt ansikte och ögon.

Du kontaktar själv Christina via hennes email adress: makeupbycc67@gmail.com. Skriv gärna också att du hittade länken via min sida.

En butik i Stockholm med gott om smink, som passar utmärkt för transor, är Smink&Perukmakar′n (OBS butiken är stängd måndagar).

Tessan har mycket bra sminktips för transpersoner på sin hemsida:
Sminktips 1 och Sminktips 2.

Anne & Julia hade en sminkskola för TV/TS, som gör om en vanlig orakad kille till en kvinnlig skönhet. Ladda gärna ner sminkkursen till din dator eller skriv ut kursen på din skrivare.

Var köper jag mitt smink?

Bra fysisk butik är Smink o Perukmakarn i Gamla stan i Stockholm.

Bangerhead har en webbshop där jag hittar mina IsaDora produkter, som saknas på Kicks

Bästa lösögonfransarna har eleven.se

ICA har i sina större butiker även en avdelning med smink t ex Nivea dagkräm Q10 Plus kostar på ICA 95 kr mot 145 kr hos Kicks eller Lindex.