Till: MakeUpStore huvudkontoret Stockholm
Skickat: 2013-01-21

Ny produkt för att dölja skäggbotten

Hej,

Jag tycker att ni saknar en produkt för att dölja skäggbotten hos transpersoner. Vad jag känner till finns det två olika produkter dels några från Kryolan dels en från JoeBlasco där Kryolans produkter är klart bättre än JoeBlasco.

Det finns många transpersoner i Sverige som gärna vill kunna köpa dessa produkter i en sminkbutik nära bostaden och inte behöva förlita sej på internet shoppar. Dessutom erbjuder ni sminkning i butikerna till ett mycket bra pris men tyvärr så saknas då produkt för att dölja skäggbotten och då jag frågat i en av era butiker om man får ta med eget inköpt produkt för att dölja skäggbotten så blir man nekad då man bara ska använda era produkter.

Transpersoner utgör en ökande kundkategori idag och flertalet saknar de grundläggande kunskaperna om sminkning som tjejer skaffar sej i tonåren dvs transpersoner utgör en målgrupp för er vad gäller tjänsten sminkning i butik.

Hälsningar
Miss Veronica

Svar från MakeUpStore 2013-02-05

Miss Veronica!

Tack för ditt mail,

Vi är jätte tacksam för feedback som denna. Det är så vi utvecklar märket och vi tar gladeligen emot tips och råd. Vi jobbar ju mest med skönhetssmink och inte teater smink, därav är vårt utbud inte så stort då det kommer till dessa typer av "täck produkter".

Jag jobbar som Make Up artist för Make Up Store och de två produkter jag brukar använda vid trans makeup från oss är Base Prep & Studio foundation. Dessa har funkat täckande och bra för de kunder jag sminkat. Du kanske redan har testat dessa men jag fullkomligt älskar Studio F. då den är vatten resistent, täckande och fuktgivande. Börja med Base Prep som är en "ljus primer" och arbeta sedan in Studio foundation ovanpå med en svamp.

Hoppas att du finner det du söker!

Vi tar som sagt till oss din feedback! Så återigen Tack.

Med vänlig hälsning/Best Regards